Pipo in 't Groen


Onze Pipowagen

is een volledig ingerichte ruimte die je voor minimaal 3 nachten kunt huren met max 2 personen. Huisdier is ook welkom. De plaats is afgebakend met hekwerk tot 1m hoogte. Het is een onopvallende wagen, in een groen jasje op het puntje van de camping

Verscholen tussen bomen en struiken, met uitzicht op bos en over de velden is er 't gevoel dat je privé op een mooie, natuurlijke plek bent.

Met een opgemaakt bed
Bij binnenkomt. Koelkast, verlichting, potten & pannen, waterkoker, gasstelletje, bestek, kopjes etc.
Koffie kun je zetten met de Senseo, een bammetje kun je roosteren met de broodrooster. Er is geen tv, maar er zijn wel spelletjes, wel Wifi en een retro-radio.
De wagen heeft een elektrisch kacheltje en is af gezekerd op 10A.

Je komt binnen
Via de open veranda in de keukenruimte met zitje, 2 stoelen, aanrecht, koelkast en warm en koud stromend water. Met een opstapje kom je in de Pipowagen. Hier staan twee fauteuiltjes en vindt je het 160X200cm bed met een verstelbaar hoofd- en voeteneinde.

Buiten onder de veranda Staan 2 stoeltjes en kun je ook zitten en genieten van het groen.

Sanitair In ons ruime toiletgebouw kun je heerlijk douchen en naar de wc. 

Aankomst tussen 15-20 uur. Vertrek uiterlijk 12 uur. 
Andere tijd(en)? is altijd afhankelijk van andere huurders, overleg is uiteraard mogelijk.

De
Pipo is te huur à € 50 per nacht.       

  • Weekend € 150 (vr-za-zondag <19u of ma <11.30u) 
  • Week € 325 (7 nachten)     
  • Inclusief toeristenbelasting € 1.25 p.p.p.n. 
    Minimumverblijf 3n. Maximumverblijf 7n. 

Dit is inclusief
Een opgemaakt bed voor 1 of 2 personen, al naar gelang je reserveert, badhanddoeken, keuken doeken, kookgerei, koelkast, fornuisje, gas, elektra tot +5Kwh/n. Het aanrecht met boiler en wastafel in de Pipo en uiteraard het gebruik van onze sanitaire voorzieningen in het toiletgebouw. 

Kom je met hond 
Dan is het bed niet standaard voorzien van linnengoed, je moet dit zelf even vragen / kenbaar maken. De hond mag NIET op bed of op de stoeltjes. Kun je dat niet voor jezelf garanderen, neem je gewoon zelf je beddengoed mee. Dekbedden zijn er altijd, zo ook de hoofdkussens.

Prijs is exclusief 

BORG € 50 en evt. meerverbruik elektra boven 5Kwh per etmaal (meter). De borg wordt binnen een week na vertrek geretourneerd op de rekening waarvan hij betaald is. Boek je via Natuurhuisje dan betaal je de borg er al bij. Retourneren is identiek.

Schoonmaak doe je zelf:
Wij berekenen geen extra schoonmaakkosten ook niet via Natuurhuisje. Zo schoon als je de Pipo en haar inventaris betrekt, laat je alles ook weer achter. Schoonmaakspulletjes en stofzuiger zijn aanwezig. Hiervoor is je borg de garantie. 

LET OP!  te reserveren via www.natuurhuisje.nl  of rechtstreeks via dehippekip@live.nl 

Heb je een datum in gedachten voor 2022?
Kijk hieronder op de kalender voor mogelijkheden!

Openingstijden 2022  
Onze Pipo is boek baar van donderdag 28 april tot vrijdag 16 september 2022