Prijslijst

Onze camping is geopend tot 26 september 2021 (afhankelijk van adviezen/richtlijnen RIVM)

Tarief per nacht

Plaats met 2 pers. € 20   -     Plaats met 1 pers. € 17.50          

Plaats is inclusief: 1 of 2 pers., 1 kampeermiddel, auto op P, 10Ampère-aansluiting/incl. 5Kwh p.n., 
warm water, warme douche, 1 huisdier, gratis WIFI èn toeristenbelasting.

Tentplaats -fietser/wandelaar- met 2p € 17.50 / 1p 15 p.n.

De Zwarte Cross is een aantal keren verplaatst en onze reserveringen zijn hierbij mee-verplaatst. Voor editie 2021/2022 is de camping VOL. 

* NKC/SVR : € 1 korting p.n. (Het persoonlijke PASJE bij aankomst tonen of ter plekke lid worden)
Deze korting geldt NIET op tentplaatsen, NIET tijdens de Hemelvaart/Pinksteren periode en ook NIET tijdens de maanden Juli en augustus.


Aankomst tussen 14u en 20u.     Vertrek voor 12u.    Andere tijd gewenst? Informeer vooraf wat mogelijk is. Spontaan aankomen kan, maar ook dat geldt na 14u en... om te weten of we een passend plekje vrij hebben, is een telefoontje/bericht/reservering vooraf handig èn wij vinden dat fijn. Wij werken namelijk beiden ook nog naast de camping. Dan weten we dat we je kunnen verwachten.

Op onze camping is alleen het gebruik van doorgroeimatten toegestaan onder de (voor)tent. Gebruik van plastic grondzeil, boulon- of Arisoltapijt en worteldoeken zijn niet toegestaan. Bij twijfel: overleg even voordat je het gebruikt.

2e Huisdier € 1,- p.n.   2e Auto € 2,50 p.n.  Gebruik wasmachine € 4,-   Meerverbruik elektra (>5Kwh/n)  € 0.50 / Kwh

Broodjes service  We bakken (bij voldoende animo) 's morgens verse witte of bruine snitbroodjes. Te bestellen de dag vooraf à € 0.30 per stuk. 

Bezoek p.p.
 'Op de koffie'
(< 2u) € 1      __Soms heb je de hele dag visite, deze keuze kun je zelf aangeven__      'Dag/avond' (> 2u) € 2.50 
 Bezoek vooraf graag even bij 1 van ons (aan)melden. Auto van bezoek PK in grasstrook buiten de camping.

We vragen onze kampeerders voor de komst/bij reservering (nog) geen aanbetaling (bij huur Pipo en Kipcaravan geldt dat wel). 
Verblijf wordt bij aankomst op de camping per bankbetaling (via je tel/app) of contant afgerekend zoals er geboekt/gereserveerd is. 
Er is geen pin-apparaat aanwezig.


Weetje...

Een reservering kent wederkerigheid:  
Als kampeerder/gast verwacht je een vrije plaats bij aankomst zoals voor de periode die je gereserveerd hebt. Als camping beheerder verwacht je ook die kampeerder/gast voor de periode waarvoor je een plaats vrij houdt. Een sluitende communicatie hierover voorkomt teleurstelling en biedt dan de kans aan anderen die spontaan op de stoep staan of juist (nog) hadden willen komen...