Plattegrond

Zon & schaduw 
De zon komt (zoals je de plattegrond hierboven bekijkt) rechtsonder op (Oosten) en draait links om de camping over de bomen heen. Bovenaan achter het bosje en plaats 6 t/m 9 gaat hij onder (Westen).

De ochtendzon is op plaats 6, 7, 8 en 9 te vangen. Hier is na ca 14.30u schaduw van het bos erachter.
Middagzon heb je op alle plaatsen wel

Men zet de stoeltjes ook wel tegen de bosschage in het midden voor ofwel zon of juist schaduw.
Plaats 4 en 6 zijn naast zonnig ook wat schaduwrijker in de zomer. 
Plaats 8 & 9 zijn echt zonnig, samen met plaats 6 en 7 hebben zij ook de ochtendzon.

De laatste zon van de dag heb je op plaats 1 en voor de schuur. De echte avondzon zit achter het bosje. Verzet dus gerust sportief je stoeltjes om van alles wat te vangen :-)

Door de vorm v.d. camping
Liggen plaats 4 en 6 min of meer naast elkaar. Geschikt voor een kampeermiddel met een lengte tot 5,5-6 meter. Hier sta je met de rug naar de Pipo toe en met het 'gezicht' (open kant voortent) naar het kampeerveld toe. Deze plaatsen zijn geliefd bij de kleinere caravan of bus camper en ook samen met een ander kamperend stel. En... hier sta je ook heerlijk als het erg heet is. Voor een huisdier in de zomer erg fijn :-] Je hebt er zon en schaduw en kijkt gezellig, van je af, over het veld. 

De maximale afmeting van het kampeermiddel : 7m inclusief de dissel.
Is bewust afgebakend. Soms verkijkt men zich er namelijk op. Ben je te groot, dan wordt de plaats (en daarmee de camping) te klein, dat is jammer. Het vraagt ook echt even wat skills om goed 'in' te kunnen manoeuvreren tussen de bosschages die hier en daar zo'n 4 meter diep zijn...
Heb je voorkeur voor een plaats, dan kun je dit ook kenbaar maken via een mail op reserveren.