Kamperen

De camping  
Heeft 8 plaatsen van ca. 8.5m breed gescheiden door kleine bosschages van ca. 3-4m diep.  Met overal zowel zon als schaduw gedurende de dag & gratis gebruik van onze Wifi. 

Doelgroep
De camping en de verhuur richt zich op kamperen door volwassenen zonder kinderen (ook bezoek). 
De hond is welkom, mits gesocialiseerd. Houd rekening met iedereen op een (kampeer)veldje.

Kamperen met caravan - 2p vouwwagen - camper - tent tot ca. 7,5m incl. dissel
Bij de caravan of camper kan een voortent OF een luifel worden geplaatst.

Onder voortent of luifel alleen rubber gecoat tenttapijt gebruiken. Voorbeeld en leentapijt is aanwezig. Bij twijfel even vooraf vragen.

De auto heeft zijn plek op de parkeerplaats achter de schuur. Kampeerveld = autovrij. Klik op plattegrond voor meer info en situering van onze plaatsen. Heb je voorkeur voor een plaats, dan kun je dit ook kenbaar maken via een vraag per mail, zie hiervoor de pagina reserveren. 

Ons sanitair is gender-neutraal en ruim van opzet, met wc papier èn vloerverwarming. Met 2 toiletten, 2 was-cabines met warm/koud water en 2 ruime douchecabines plus wastafel. Deze laatste zijn uitgerust met afneembare handdouche en een goede, fijne, instelbare straal. We bieden dus de ruimte om lekker te douchen, maar verspilling is uiteraard niet de bedoeling. Alle cabines zijn separaat afsluitbaar met leuk, landelijk hang en sluitwerk. 

Het chemisch toilet  Heeft de ingang buitenom. 

(Af)wasplaatsen vindt je zowel binnen als buiten aan het gebouw.

Er staan binnen een wasmachine (€) en een centrifuge plus een koelkast te gebruiken als je eigen kastje het niet aankan en een vriesvakje met ijsjes erin voor de verkoop.

Ons Afdak  
Vindt je voor de schuur met zitjes en lichtjes, waar je heerlijk, droog, vrijblijvend met je eigen drankje en knabbeltje kunt vertoeven en genieten van de schaduw en het uitzicht.

Het bos
Aan de overkant van de weg kun je zo in wandelen (met de hond aan de lijn) het kent een heel mooi open stuk aan het einde van het pad. Daar bloeien in het voorjaar wilde orchideeën en is een vennetje. Het bosje waar de camping tegenaan ligt is privé van de buurman.
Achter de schuur vind je de parkeerplaatsfietsenstalling, milieu-straat en onze hartjes wand.  

Afval SCHEIDEN: 
In glas / papier / plastic / blik / GFT / doppen en een beetje rest. Dan kunnen wij het ook kwijt.

Verhuur
Er is een knusse Pipowagen op een geheel, afgezet puntje van de camping. Met eigen warm watervoorziening. En daarnaast gebruik van de faciliteiten van het toiletgebouw.
Te huur via www.natuurhuisje.nl 

Openingstijden 2023  
De camping is geopend van maandag 1 mei tot zondag 10 september 2023 

Reserveren of informatie aanvraag 2023
Bespreken voor het nieuwe seizoen kan door een bericht te sturen via RESERVEREN