Kamperen

 

De kampeerplaatsen  
Zijn allen ca. 9m breed en worden gescheiden door kleine bosschages van ca. 3-4m diep.
Met
 overal zowel zon als schaduw gedurende de dag & gratis gebruik van onze Wifi.  

Kamperen
Onze camping richt zich op kamperen door volwassenen. Dit geldt ook voor bezoek. Kamperen kan met 
een caravan tot ca. 7,5m incl. dissel, een 2-persoons vouwwagen, (kleine) tent en met camper tot ca. 7,5m. Bij caravan of camper kan een een voortent OF een luifel. De auto heeft zijn eigen plek op de parkeerplaats achter de schuur.  Het kampeerveld = autovrij.

Onder de tent of luifel 
Je mag alleen (
rubber gecoat) tenttapijt gebruiken. Niets anders. Bij twijfel even vooraf vragen. 

Zon & schaduw 
De zon komt (zie plattegrond) rechtsonder op (Oosten) en draait links om de camping over de bomen heen. Bovenaan achter het bosje en plaats 6 t/m 9 gaat hij onder (Westen). De laatste zon van de dag 
heb je dus op plaats 1. Middagzon heb je op plaats 2, 3, 4 en 6.  Plaats 8 & 9 zijn echt zonnig, samen met plaats 6 en 7 hebben zij ook de ochtendzon. Verzet dus gerust sportief je stoeltjes om van alles wat te vangen :-)

Door de vorm v.d. camping
Liggen plaats 4 en 6 min of meer naast elkaar. Geschikt voor een kampeermiddel tot 5,5-6 meter. Hier sta je met de rug naar de Pipo toe en met het gezicht naar het kampeerveld. Zie de foto van het VW busje met de vlaggetjes. Deze plaatsen zijn geliefd samen met een ander kamperend stel. En... hier sta je ook heerlijk als het erg heet is. Voor een huisdier in de zomer erg fijn :-] Je hebt er zon en schaduw en kijkt gezellig, van je af, over het veld.

De maximale afmeting van het kampeermiddel 
Is bewust afgebakend. Soms verkijkt men zich er namelijk op. Ben je te groot, dan wordt de plaats (en daarmee de camping) te klein, dat is jammer. Het vraagt ook echt even wat skills om goed 'in' te kunnen manoeuvreren tussen de bosschages die hier en daar zo'n 4 meter diep zijn... Heb je voorkeur voor een plaats, dan kun je de vraag gewoon kenbaar maken op ons reserveringsformulier. 

Het bos
Aan de overkant van de weg kun je zo het bos in wandelen (met de hond aan de lijn(!) het kent een heel mooi open stuk aan het einde van het pad. Daar bloeien in het voorjaar wilde orchideeën en is een vennetje. Het bosje waar de camping tegenaan ligt is privé van de buurman.
Alle faciliteiten
Achter de schuur: de parkeerplaats, fietsenstalling en milieu-straat.  

Afval moet je hier SCHEIDEN :
Glas / papier / plastic / blik / GFT / doppen en een beetje rest. Dan kunnen wij het ook kwijt.

Ons sanitair
Alles is ruim van opzet, met wc papier èn vloerverwarming. Volledig naar eigentijdse maatstaven ingericht en verzorgd. Met:  2 toiletten (T), 2 was-cabines (W) met warm/koud water en 2 ruime douchecabines (D) Deze zijn uitgerist met afneembare handdouche en een goede straal, dus als je te lang doucht kans op te veel voeten-water :-) Dus niet verspillen. In de douche ruimte is ook een wastafel met warm en koud water. Alle cabines zijn separaat afsluitbaar met leuk hang en sluitwerk. 

Ons chemisch toilet heeft de ingang buitenom. 

(Af)wasplaats
Zowel binnen in het gebouw als buiten is een overdekte afwasplaats.

Er staan binnen een wasmachine (€) en een gratis te gebruiken centrifuge plus een koel-vrieskast met ijsjes erin voor de verkoop.

Voor onze schuur  
Vindt je een afdak met zitjes en lichtjes, waar je heerlijk, droog, vrijblijvend met je eigen drankje en knabbeltje kunt vertoeven en genieten van de schaduw en het uitzicht.

 

Plaats 4. Eriba caravan.