Kamperen

Onze camping is geopend tot 26 september 2021 

De kampeerplaatsen  Zijn allen ca. 9m breed, gescheiden met kleine bosschages van ca. 3-4m diep. Er is zowel zon als schaduw gedurende de dag. En er is overal op de camping Wifi. En... onze camping richt zich op volwassenen. 

Kamperen Kan bij ons met 1 of 2 volwassenen en een caravan tot ca. 7,5m incl. dissel, een 2-persoons vouwwagen, (kleine) tent en met camper tot ca. 7,5m met een voortent OF een luifel. De auto heeft zijn eigen plek op de parkeerplaats achter de schuur.  Het kampeerveld = autovrij.

Onder de tent of luifel Mag alleen (rubber gecoate) doorgroeimat gebruikt worden met gaatjes erin. Geen boulontapijt, plastic of (anti-)worteldoek. Bij twijfel even vooraf vragen. 

De (ochtend) zon  Komt achter plaats 1 t/m 4 op en draait links om de camping over de bomen heen. Achter het bosje en plaats 6 t/m 9 weg gaat hij onder. Avondzon hebben we dus niet echt op de camping. Plaats 8 en 9 hebben echt ochtendzon. De rest van de camping heeft echt gedurende de dag zoals de zon over de camping draait, van alles wat. Verzet gerust sportief je stoeltjes :-)

Door de vorm v.d. camping liggen plaats 4 en 6 min of meer naast elkaar. Doorgaans sta je hier met de rug naar de Pipo toe en met de voorkant naar het kampeerveld. Zie de foto van het VW busje met de vlaggetjes. Deze plaatsen zijn geliefd samen met een ander kamperend stel. En... hier sta je ook heerlijk als het erg heet is. Voor een huisdier in de zomer erg fijn :-]

De maximale afmeting van het kampeermiddel  Is bewust afgebakend. Soms verkijkt men zich er namelijk op. Ben je te groot, dan wordt de plaats te klein, dat is jammer. Het vraagt ook echt even wat skills om goed 'in' te kunnen manoeuvreren tussen de bosschages. Heb je voorkeur voor een plaats, dan kun je de vraag gewoon kenbaar maken. 

Het bos aan de overkant van de weg kent een heel mooi open stuk aan het einde van het pad. Daar bloeien in het voorjaar wilde orchideeën en is een vennetje. Hier mogen campinggasten, op de paden, doorheen wandelen en mag de hond aangelijnd mee in. Het bos waar de camping tegenaan ligt is privé van de buurman. Voor wandelroutes i/d omgeving : www.mooi-achterhoek.nl 

Alle faciliteiten liggen centraal in/rond de schuur: de parkeerplaats, fietsenstalling en milieu-straat aan de achterkant. Sanitair vooraan. Zitje en afdak voor de schuur.

Ons sanitair noemt men luxe wij vinden het comfortabel èn er is gewoon wc papier aanwezig :-) 
Alles is ruim van opzet, met vloerverwarming en volledig naar eigentijdse maatstaven ingericht en verzorgd. Met:  2 toiletten, 2 ruime douchecabines met afneembare handdouche en 2 was-cabines met warm/koud water. Allen separaat afsluitbaar. 

Zowel binnen als buiten is een afwasplaats. En ons chemisch toilet heeft de ingang buitenom. Er staan binnen een wasmachine (€) en een gratis te gebruiken centrifuge plus een koel-vrieskast.

Er is binnen en buiten het gebouw afgestemd middels passende Corona-maatregelen.

Voor onze schuur  Vindt je een afdak met zitjes en lichtjes, waar je heerlijk, droog, vrijblijvend met je eigen drankje en knabbeltje kunt vertoeven en genieten van de schaduw en het uitzicht.

Voor reservering:

* Stuur een bericht aan   dehippekip@live.nl    (kan ook via de app)
* Bel (of app)  of er een plaats vrij is T 06-44492327. BGG: Spreek even in op de voicemail 

Vermeld even je kampeerwens:
- kampeermiddel liefst PLUS lengte incl. dissel
- Aantal personen (onze camping richt zich op volwassenen)
- Huisdier(en) mee?
- Datum en dag van aankomst en datum en dag van vertrek
- Je naam/adresgegevens en graag even een telefoonnummer. 

Dan kunnen we daarop reageren.

 

Plaats 4. Eriba caravan.