Kamperen

Onze camping  
Telt 8 kampeerplaatsen van ca. 9m breed en worden gescheiden door kleine bosschages van ca. 3-4m diep. Met overal zowel zon als schaduw gedurende de dag & gratis gebruik van onze Wifi. Ge
richt op kamperen door volwassenen. Dit geldt ook voor bezoek.

Caravan - 2p vouwwagen - camper - tent
Tot ca. 7,5m incl. dissel past het beste. Bij caravan of camper kan een een voortent OF een luifel worden geplaatst. Onder voortent of luifel mag alleen (rubber gecoat) tenttapijt gebruiken. Niets anders. Geen plastic erop of eronder. Bij twijfel even vooraf vragen. De auto h
eeft zijn eigen plek op de parkeerplaats achter de schuur.  Het kampeerveld = autovrij.

Klik op plattegrond voor meer info en situering van onze plaatsen. Heb je voorkeur voor een plaats, dan kun je dit ook kenbaar maken bij 'bijzonderheden' op ons reserveringsformulier. 

Ons sanitair
Is ruim van opzet, met wc papier èn vloerverwarming. Volledig naar eigentijdse maatstaven ingericht en verzorgd. Met:  2 toiletten (T), 2 was-cabines (W) met warm/koud water en 2 ruime douchecabines (D) Deze zijn uitgerust met afneembare handdouche en een goede, fijne, instelbare straal. We bieden dus de ruimte om lekker te douchen, maar verspilling is uiteraard niet de bedoeling. In de douche ruimte is ook een wastafel met warm en koud water. Alle cabines zijn separaat afsluitbaar met leuk, landelijk hang en sluitwerk. 

Het chemisch toilet
Heeft de ingang buitenom. 

(Af)wasplaats
Zowel binnen in het gebouw als buiten is een overdekte afwasplaats.

Wasmachine / centrifuge / koel-vriescombinatie
Er staan binnen een wasmachine (€) en een gratis te gebruiken centrifuge plus een koel-vrieskast met ijsjes erin voor de verkoop.

Ons Afdak  
Vindt je voor de schuur met zitjes en lichtjes, waar je heerlijk, droog, vrijblijvend met je eigen drankje en knabbeltje kunt vertoeven en genieten van de schaduw en het uitzicht.

Het bos
Aan de overkant van de weg kun je zo in wandelen (met de hond aan de lijn(!) het kent een heel mooi open stuk aan het einde van het pad. Daar bloeien in het voorjaar wilde orchideeën en is een vennetje. Het bosje waar de camping tegenaan ligt is privé van de buurman.
Achter de schuur
Vind je de parkeerplaats, fietsenstalling, milieu-straat en onze hartjes wand.  

Afval SCHEIDEN :
In glas / papier / plastic / blik / GFT / doppen en een beetje rest. Dan kunnen wij het ook kwijt.

Verhuur
Wij hebben een Pipowagen op een geheel, afgezet puntje van de camping. Met eigen warm watervoorziening en portapotti. En daarnaast gebruik van onze faciliteiten van het toiletgebouw.

Openingstijden 2022  
Onze camping is geopend van donderdag 28 april tot zondag 18 september 2022 

Reserveren 2022
Bespreken voor het komende seizoen 2022 kan door een bericht te sturen via RESERVEREN